Interieuradvies

Omdat ik de afgelopen jaren veel met home en interieur bezig ben geweest, ben ik halverwege 2020 gestart met de opleiding interieuradviseur. Op dit moment ben ik halverwege mijn opleiding, en kan ik wel zeggen dat ik al heel veel geleerd heb.

De laatste maanden heb ik al een aantal mensen blij kunnen maken met een mooi interieuradvies voor hun aangevraagde ruimte, of heb ik geholpen bij het maken van bepaalde keuzes waar zij niet uit kwamen.

Wil jij ook ergens advies over ontvangen, of heb je een vraag? Lees hieronder verder of vul het contactformulier in.

Kosten interieuradvies

Omdat ik nog niet afgestudeerd ben als interieuradviseur, reken ik een beginnersprijs voor een advies per ruimte. Wil je advies over meerdere ruimtes? Neem dan contact op met mij.

Voor een advies per ruimte, reken ik €65,00 incl. BTW

Bij dit advies zullen we eerst samen naar de ruimte en naar jouw wensen kijken. Daarna ontvang je van mij een moodbord, waarin ik verschillende kleuren en materialen zal laten zien die passend zijn voor in de besproken ruimte. Ook maak ik twee verschillende kleurplannen, zodat je zelf kunt kijken welk plan er het beste bij jou past. Wanneer er ook vraag is naar nieuwe accessoires en dergelijke in het interieur, zal ik ook hier een advies plan voor maken.

In verband met de Covid-19, is het advies op dit moment alleen digitaal mogelijk.