Ornamenten

Toont alle 4 resultaten

Ornamenten op voet

Ornamenten zijn helemaal in op dit moment. Je ziet ze overal, in alle vormen, maten en kleuren. Ze zijn de perfecte blikvanger in elk interieur. Onze ornamenten op voet zijn met zorg uitgezocht, zodat jij niet lang hoeft te zoeken. Ben je op zoek naar een uniek ornament? Ook dat kan. De schelpenornamenten van ByDaisy zijn namelijk vanuit Bali gehaald en zijn stuk voor stuk uniek.

Witte en gouden ornamenten op voet

De gouden ornamenten zijn helemaal hot. Ze zijn de blikvangers in elk interieur en geven elke ruimte een twist. Op uw schoorsteenmantel, op de salontafel of op een dressoir in de slaapkamer. Op al deze plaatsen kun je de ornamenten zetten, al zijn de raamornamenten op voet uiteraard ook zeer geschikt om gewoon in de vensterbank te plaatsen. Maak je huis gezelliger met een van onze ornamenten.

Ook de witte ornamenten zijn erg gewild omdat ze passen in vrijwel elk interieur. De witte kleur is neutraal en daardoor heel goed te combineren met andere woonaccessoires. Een ornament van marmer oogt wat strakker, terwijl het schelpenornament wat meer sprekend is.

Raamornamenten: een eyecatcher in huis

Wilt je jouw huis iets extra’s geven? Kies dan voor een ornament! Ornamenten zijn een gemakkelijke manier om een persoonlijk tintje aan uw huis te geven. Van de woonkamer tot de slaapkamer, geef jouw huis een dat beetje extra met ons assortiment stijlvolle raamornamenten.

Ornament kopen? Combineer dan!

Ben je van plan om een ornament te kopen? Hier een aantal tips. Ornamenten zijn perfect om te combineren in sets van 2 om een mooi geheel te creëren. Ook is het leuk om een ornament op een dienblad te zetten en te combineren met andere woonaccessoires. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten over de ornamenten? Neem dan contact met ons op.