Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij, van ByDaisy, houden van een snelle verzending. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om alle bestellingen tussen de 1 – 3 werkdagen te verzenden. Dit zodat je zo snel mogelijk van je mooie product(en) kan gaan genieten.

Wanneer je voor meer dan €100,00 bestelt, zijn de verzendkosten altijd gratis. De verzendkosten van een bestelling onder de €100,00 bedragen €5,75

Woon je in de buurt van Oude-Tonge of Nieuwe-Tonge, en kom jij liever je bestelling afhalen? Dat kan! Wanneer je dit wilt, kun je even contact op nemen met ons via Instagram of Facebook, zodat we een afspraak kunnen maken. Doe dit wel voordat je je bestelling afrekent, je krijgt van ons namelijk een code welke de verzendkosten verrekent.

Retourneren

Op het moment dat je niet tevreden bent met een product, kan deze altijd geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Hiervoor dien je het retourformulier in te vullen. Wanneer er een product geretourneerd wordt, verwachten wij wel dat deze in de originele verpakking en onbeschadigd terug gestuurd wordt. Zodra wij het retourpakket ontvangen hebben, ontvang je het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

De retourkosten zijn voor eigen rekening.