Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij, van ByDaisy, houden van een snelle verzending. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om alle bestellingen tussen de 1 – 3 werkdagen te verzenden. Dit zodat je zo snel mogelijk van je mooie product(en) kan gaan genieten.

Wanneer je voor meer dan €100,00 bestelt, zijn de verzendkosten altijd gratis. De verzendkosten van een bestelling onder de €100,00 bedragen €6,45 voor pakket post en €4,20 voor een brievenbus pakket.

Woon je in de buurt van Oude-Tonge, dan kun je ook bij het afrekenen kiezen voor de optie “afhalen in Oude-Tonge”. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst nemen wij contact met jou op voor het afhalen van je bestelling. Wanneer je voor deze optie kiest, heb je ook de keus in het betaalmenu om aan de deur te betalen doormiddel van pinnen.

Retourneren

Op het moment dat je niet tevreden bent met een product, kan deze altijd geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Hiervoor dien je het retourformulier in te vullen. Wanneer er een product geretourneerd wordt, verwachten wij wel dat deze in de originele verpakking en onbeschadigd terug gestuurd wordt. Zodra wij het retourpakket ontvangen hebben, ontvang je het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

De retourkosten zijn voor eigen rekening.