Amberblokjes en schaaltjes

Haal een heerlijke geur in huis met de amberblokjes van ByDaisy.

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Wat is een amberblokje?

Amberblokjes zijn op dit moment de trend. Je ziet ze overal wel voorbij komen. Amberblokjes zijn geurblokjes die van oorsprong uit Marokko komen. Een amberblokje is een geurblokje welke tot wel een jaar lang zijn geur af kan geven. Is de geur even iets minder? Dan kun je er een klein laagje af raspen en je geurblokje heeft weer zijn originele geur terug. Het geraspte van het amberblokje kun je dan bijvoorbeeld opzuigen met je stofzuiger, zodat je huis ernaar ruikt wanneer de stofzuiger aan gaat. Zo maak je optimaal gebruik van je amberblokje.

Verschillende geuren amberblokjes

De amberblokjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren. Amberblokje Amber is bijvoorbeeld een amberblokje met een Oosterse geur. Met dit amberblokje waan je je in een sprookje van 1001
nacht. Terwijl het amberblokje Jasmijn een echte bloemengeur met zich mee brengt, en daardoor een wat subtielere geur heeft. Amberblokje ambermix is dan weer precies een mix van de amber en de jasmijn. Een bloemengeur, met een klein tintje van het sprookje 1001 nacht.

Amberblokjes en schaaltjes

Het is belangrijk dat je een amberblokje altijd op een schaaltje legt. De reden hiervoor is dat een amberblokje af kan geven. Bijvoorbeeld wanneer de zon op het amberblokje schijnt. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat alle schaaltjes erg leuk zijn en we veel verschillende soorten in ons assortiment hebben. Zo hopen wij met onze collectie van amberblokjes en schaaltjes dat er voor iedereen wat leuks tussen zit.